
Du trenger:
2,5 dl TINE Kremfløte
300 g mørk sjokolade
2 ss konjakk , eller rom
1 dl kakaopulver
300 g mørk sjokolade
2 ss konjakk , eller rom
1 dl kakaopulver
Slik gjør du:
Kok opp fløte. Ta av kjelen fra varmen, bryt sjokoladen i biter og ha i den varme fløten. Rør til sjokoladen har smeltet og ha i konjakk.
Hell røren i en form, dekk til og sett det kaldt natten over.
Hell røren i en form, dekk til og sett det kaldt natten over.
Lag kuler med "kulejern" som er skyllet i varmt vann. Form den eventuelt enda rundere med hendene (de må ikke være varme).
Rull trøflene i kakaopulver og oppbevar kjølig.
Rull trøflene i kakaopulver og oppbevar kjølig.
Sjokoladetrøffeloppskriften din appellerer. Mørk sjokolade, fløte og konjakk! Uten ekstra sukker og dildall. Topp.
SvarSlett( PS. Den røde skriften på sort bakgrunn var ikke noe særlig god.)