
2 plater frossen butterdeig
200 g revet Norvegia revet
1 eggehvite
200 g revet Norvegia revet
1 eggehvite
0,8 ts salt
Slik gjør du:
Tin platene litt og kjevle til ca. 30 x 9 cm størrelse.
Tin platene litt og kjevle til ca. 30 x 9 cm størrelse.
Skjær ca. 1 1/2 cm tynne remser, del dem i to på lengden.
Pensle med eggehvite som er vispet sammen med 0,8 ts salt. Dryss på revet ost. Ta en og en remse av deigen og tvinn litt. Legg på stekeplate dekket med bakepair.
Pensle eventuelt med litt mer egg slik at resten av osten vil feste seg. For å få flere varianter kan du drysse på krydder etter ønske, for eksempel karve, tørket oregano eller flaksalt. Stek sticksen gyllen.I stekeovnen: 200 °C, 10-15 minutter Avkjøl på rist.
Pensle eventuelt med litt mer egg slik at resten av osten vil feste seg. For å få flere varianter kan du drysse på krydder etter ønske, for eksempel karve, tørket oregano eller flaksalt. Stek sticksen gyllen.I stekeovnen: 200 °C, 10-15 minutter Avkjøl på rist.
Disse skal prøves! Flott blogg du har=:)
SvarSlett