Du trenger:
125 g smør
5 dl kefir
300 g sukker
1 ss kaffepulver
1 ss kokende vann
1 ss natron
1 ss kakao
400 g hvetemel
Glasur:
50 g smør
50 g kokesjokolade
200 g melis
2 ss vaniljesukker
4 ss kald sterk kaffe
Slik gjør du:
Smelt og avkjøl smør.
Rør sammen kefir og sukker, ha i smøret.
Løs opp kaffepulveret i vannet og ha det i røra.
Sikt på det tørre og rør godt.
Ha røra i en liten bakepapirkledd langpanne (30x20cm).
Stekes på 175 grader midt i ovnen i ca. 30 min.
Glasur:
Smelt smøret i en liten kjele. Ta den av plata.
Brekk i kokesjokoladen og smelt den i smøret.
Sikt på det tørre og bland godt.
Pynt med revet hvit sjokolade.
Velkommen til min matblogg!!
Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar