250 g smør
1 L kefir
600 g sukker
1 ss kaffepulver
2 ss kokende vann
2 ss natron
4 ss kakao
790 g hvetemel
Glasur:
100 g smør
100 g mørk kokesjokolade
400 g melis
4 ss vaniljesukker
9 ss veldig svak kald kaffe
Slik gjør du:
Smelt og avkjøl smøret. Rør i kefir og sukker.
Løs opp kaffepulveret i vannet. Ha det i røra.
Sikt på det tørre og rør godt.
Ha røra i en bakepapirkledd langpanne.
Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca. 30-40 minutter.
Glasur:
Smelt smøret i en liten kjel.
Ha i kokesjokoladen. La den smelte.
Sikt på det tørre og rør godt.
Pynt kaka med revet hvit sjokolade, kokos eller non stop/seigmenn.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar