Du trenger:
Bunn:
150 g smør
3 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 ss vann
Fyll:
100 g kantareller, eller annen renset sopp
1 stk løk
3 egg
2 dl melk
1 dl kremfløte
3 dl hvitost, revet
1 ts salt
0,5 ts pepper
Slik gjør du:
Smuldre smøret inn i melet, bland i vann og salt.
La deigen hvile kaldt ca 1 time. Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform. Forstek paiskallet ved 225 grader i ca 10 minutter. Stek soppen gyllen i biter (etter sammenkoking). Stek løken også gyllen, legg de to ingrediensene i det ferdig stekte paiskallet Pisk sammen egg, fløte, melk og krydder. Bland i osten, og hell røren i paiskallet. Stek paien ved 200 grader på nederste rillee i 30-35 minutter.
Bunn:
150 g smør
3 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 ss vann
Fyll:
100 g kantareller, eller annen renset sopp
1 stk løk
3 egg
2 dl melk
1 dl kremfløte
3 dl hvitost, revet
1 ts salt
0,5 ts pepper
Slik gjør du:
Smuldre smøret inn i melet, bland i vann og salt.
La deigen hvile kaldt ca 1 time. Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform. Forstek paiskallet ved 225 grader i ca 10 minutter. Stek soppen gyllen i biter (etter sammenkoking). Stek løken også gyllen, legg de to ingrediensene i det ferdig stekte paiskallet Pisk sammen egg, fløte, melk og krydder. Bland i osten, og hell røren i paiskallet. Stek paien ved 200 grader på nederste rillee i 30-35 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar