Du trenger:
3 egg
200 g sukker
160 g glutenfrittmel
2 ss kakao
1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker
1,5 dl vann
150 g margarin
Glasur:
60 g margarin
50 g melkefri kokesjokolade
175 g melis
0,5 egg
Slik gjør du:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland i det tørre. Smelt margarin. Hell vannet i kjelen med smeltet margarin, og "kok" opp. Bland væsken i eggedosisen/melblandingen. Hell røra i en smurt form (24cm).
Stek kaken på 170 grader i 30-40 min.
Glasuren lager du ved smelte margarin og sjokolade i vannbad. Bland i melis og pisk i egget. Smøres på kaken.
Dobbel oppskrift til langpanne.
Velkommen til min matblogg!!
Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar