Du trenger:
50 g smør
2,5 dl hvetemel
2 ss vann
8 grillpølser
1 purre
4 egg
2,5 dl melk
200 g cheddar
2 ss gressløk
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
Lag paibunn ved å smuldrer smør og mel og tilsett kaldt vann. Arbeid det sammen til en deig, gjerne i foodprocessor. Sett kaldt i ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel og stek den på nederste rille på 200°C i ca. 15 minutter.
Vask purren, og skjær pølser og purre i ringer. Fres dem i litt olje i stekepannen før de legges over i paibunnen. Riv ost og legg oppå.
Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper, og hell over pølsene.
Stek til eggeblandingen er stivnet og paien har fått en fin, gyllen farge, i ca. 45 minutter.
50 g smør
2,5 dl hvetemel
2 ss vann
8 grillpølser
1 purre
4 egg
2,5 dl melk
200 g cheddar
2 ss gressløk
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
Lag paibunn ved å smuldrer smør og mel og tilsett kaldt vann. Arbeid det sammen til en deig, gjerne i foodprocessor. Sett kaldt i ca. 30 minutter.
Trykk deigen ut i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel og stek den på nederste rille på 200°C i ca. 15 minutter.
Vask purren, og skjær pølser og purre i ringer. Fres dem i litt olje i stekepannen før de legges over i paibunnen. Riv ost og legg oppå.
Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper, og hell over pølsene.
Stek til eggeblandingen er stivnet og paien har fått en fin, gyllen farge, i ca. 45 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar