Du trenger:
8 grillpølser
8 pølsebrød
1 løk
1 boks mais
2 dl revet hvitost
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225° C.
Skrell og finhakk løk.
Legg pølser i brød i en ildfast form.
Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse.
Strø over revet ost, og gratiner i ca. 15 minutter.
Tips til hva du kan ha på pølsene:
Hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto, rømme og hva fantasien og lysten tilsier.
8 grillpølser
8 pølsebrød
1 løk
1 boks mais
2 dl revet hvitost
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225° C.
Skrell og finhakk løk.
Legg pølser i brød i en ildfast form.
Strø hakket løk og mais, eller det tilbehøret du har lyst på, over hver pølse.
Strø over revet ost, og gratiner i ca. 15 minutter.
Tips til hva du kan ha på pølsene:
Hakket løk, hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, mais, syltet løk, relish, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto, rømme og hva fantasien og lysten tilsier.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar