Du trenger:
3 egg
4 dl sukker
300 g smeltet smør
1 dl melk
5 dl hvetemel
1,5 ts Freia Vaniljesukker
3 ts Freia Bakepulver
3 ss Freia Regia Bakekakao
Slik gjør du:
Egg og sukker piskes til eggedosis, det tørre siktes i og røres inn vekslevis med melk og smeltet smør.
Ha alt i en smurt og melet halvball kakeform. Stekes på 180°C i 40-50 minutter.
Sjokoladeglasur:
3 dl fløte
400 g Freia Selskapssjokolade
50 g smør
Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen. Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.
Dekor:
350 g Freia Hvit Dronningsjokolade
1 pose store marshmallows
1 pk Freia Sølvkuler
En mørk sjokoladebit
Litt melis
Smør på glasuren. Pynt iglooen etter bildet. Tunnelen til døren lages av sjokoladebiter dekket av marshmallows. Når kaken er ferdig dekorert strøs et tynt snelag av melis over. Dypp en Q-tip i litt vann og visk ut små fotspor etter fangstmenn på flukt…
3 egg
4 dl sukker
300 g smeltet smør
1 dl melk
5 dl hvetemel
1,5 ts Freia Vaniljesukker
3 ts Freia Bakepulver
3 ss Freia Regia Bakekakao
Slik gjør du:
Egg og sukker piskes til eggedosis, det tørre siktes i og røres inn vekslevis med melk og smeltet smør.
Ha alt i en smurt og melet halvball kakeform. Stekes på 180°C i 40-50 minutter.
Sjokoladeglasur:
3 dl fløte
400 g Freia Selskapssjokolade
50 g smør
Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen. Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.
Dekor:
350 g Freia Hvit Dronningsjokolade
1 pose store marshmallows
1 pk Freia Sølvkuler
En mørk sjokoladebit
Litt melis
Smør på glasuren. Pynt iglooen etter bildet. Tunnelen til døren lages av sjokoladebiter dekket av marshmallows. Når kaken er ferdig dekorert strøs et tynt snelag av melis over. Dypp en Q-tip i litt vann og visk ut små fotspor etter fangstmenn på flukt…
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar