Du trenger:
Bunn:
6eggehviter
200 g. melis
200 g. kokosmasse
Fyll:
6 eggeplommer
150 g. lys kokesjokolade
150 g. smør eller margarin
90 g. melis
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du:
Eggehviter og melis piskes stivt. Rør inn kokos. Ha røren i langpanne kledd med bakepapir.
Stekes på 150 grader i ca. 30 minutter, nederste rille (pass tiden, skal bare være en anelse gylden).
Sjokoladen og smøret smeltes på svak varme.
Eggeplommer røres med siktet melis. Blandingen has i sjokoladeblandingen, rør til fin krem. Er den for bløt, tykner den i kjøleskapet.
Del bunnen i to og legg fyllet mellom, oppå og på sidene (ikke nødvendig hvis du serverer kaken i biter).
Pynt med kokos og gaffelmønster.
Bunn:
6eggehviter
200 g. melis
200 g. kokosmasse
Fyll:
6 eggeplommer
150 g. lys kokesjokolade
150 g. smør eller margarin
90 g. melis
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du:
Eggehviter og melis piskes stivt. Rør inn kokos. Ha røren i langpanne kledd med bakepapir.
Stekes på 150 grader i ca. 30 minutter, nederste rille (pass tiden, skal bare være en anelse gylden).
Sjokoladen og smøret smeltes på svak varme.
Eggeplommer røres med siktet melis. Blandingen has i sjokoladeblandingen, rør til fin krem. Er den for bløt, tykner den i kjøleskapet.
Del bunnen i to og legg fyllet mellom, oppå og på sidene (ikke nødvendig hvis du serverer kaken i biter).
Pynt med kokos og gaffelmønster.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar