Du trenger:
4 Kyllingfileter uten skinn
75 g Potetchips
3 dl Revet hvitost
4 ss Smør, smeltet
Paprikapulver
Pepper
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha potetgull i en tykk pose og grovknus dem med kjevle. Bland inn revet ost og eventuelt litt paprikapulver og pepper.
Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver.
Pensle filetene med smør.
Fordel potetgull- og osteblandingen over filetene og klem paneringen over og rundt filetene. Drypp resten av smøret over.
Stek kyllingen midt i ovnen til paneringen er gyllenbrun og sprø, ca. 25 minutter avhengig av tykkelsen på filetene.
Tips: Serveres med salat og ovnsbakte poteter eller pommes frites.
4 Kyllingfileter uten skinn
75 g Potetchips
3 dl Revet hvitost
4 ss Smør, smeltet
Paprikapulver
Pepper
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha potetgull i en tykk pose og grovknus dem med kjevle. Bland inn revet ost og eventuelt litt paprikapulver og pepper.
Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver.
Pensle filetene med smør.
Fordel potetgull- og osteblandingen over filetene og klem paneringen over og rundt filetene. Drypp resten av smøret over.
Stek kyllingen midt i ovnen til paneringen er gyllenbrun og sprø, ca. 25 minutter avhengig av tykkelsen på filetene.
Tips: Serveres med salat og ovnsbakte poteter eller pommes frites.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar