Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

SPRØSTEKT KYLLING MED OST


Du trenger:
4 Kyllingfileter uten skinn
75 g Potetchips
3 dl Revet hvitost
4 ss Smør, smeltet
Paprikapulver
Pepper

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha potetgull i en tykk pose og grovknus dem med kjevle. Bland inn revet ost og eventuelt litt paprikapulver og pepper.
Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, beregne litt avstand mellom hver.
Pensle filetene med smør.
Fordel potetgull- og osteblandingen over filetene og klem paneringen over og rundt filetene. Drypp resten av smøret over.
Stek kyllingen midt i ovnen til paneringen er gyllenbrun og sprø, ca. 25 minutter avhengig av tykkelsen på filetene.

Tips: Serveres med salat og ovnsbakte poteter eller pommes frites.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar