Du trenger:
200 g mørk kokesjokolade
5 gelatinplater
1/2 dl Vann
5 eggeplommer
5 ss sukker
6 dl kremfløte
1/2 dl portvin
Slik gjør du:
Riv sjokoladen. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, ca 2 minutter.
Visp eggeplommer og sukker til stiv eggedosis.
Visp fløten og bland den forsiktig inn i eggedosisen. Tilsett portvin eller sherry.
Klem ut vannet fra gelatinen og smelt den i varmt vann.
Legg fromasj og revet sjokolade lagvis i glassbolle. Avslutt med sjokolade. La desserten stivne i kjøleskap før servering.
200 g mørk kokesjokolade
5 gelatinplater
1/2 dl Vann
5 eggeplommer
5 ss sukker
6 dl kremfløte
1/2 dl portvin
Slik gjør du:
Riv sjokoladen. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, ca 2 minutter.
Visp eggeplommer og sukker til stiv eggedosis.
Visp fløten og bland den forsiktig inn i eggedosisen. Tilsett portvin eller sherry.
Klem ut vannet fra gelatinen og smelt den i varmt vann.
Legg fromasj og revet sjokolade lagvis i glassbolle. Avslutt med sjokolade. La desserten stivne i kjøleskap før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar