Du trenger:
2 dl fløte
225 g kokesjokolade
4 eggeplommer
2 eggehviter
100 g melis
Slik gjør du:
Pisk fløte til myk krem og sett den kaldt.
Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i porsjonsformer, eller en stor bolle. Settes kjølig i minst 2 timer før servering. Server sammen med litt pisket krem.
2 dl fløte
225 g kokesjokolade
4 eggeplommer
2 eggehviter
100 g melis
Slik gjør du:
Pisk fløte til myk krem og sett den kaldt.
Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i porsjonsformer, eller en stor bolle. Settes kjølig i minst 2 timer før servering. Server sammen med litt pisket krem.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar