Du trenger:
300 g biffkjøtt
2 ss olje/ smør til steking
1/2 ts salt
1/4 ts nykvernet sort pepper
1 pk butterdeig, frossen
1 pk frossen grønnsaksblanding
3 egg
3 dl melk
15 grønne oliven (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kjevle ut butterdeigen og kle en form 26-28 cm.
Kjøttet må være i strimler før tilberdning, bruk gjerne ferdigskjærte biffstrimler.
Brun kjøttet i olje i en panne.Tilsett grønnsaksblandingen og fres det med i ca. 1minutt.
Hell kjøtt og grønnsaksblandingen over i paiforma.
Tilsett sammenvispet egg og melk.
Strø over noen oliven, og stek paien i ca. 35-40 minutter.
300 g biffkjøtt
2 ss olje/ smør til steking
1/2 ts salt
1/4 ts nykvernet sort pepper
1 pk butterdeig, frossen
1 pk frossen grønnsaksblanding
3 egg
3 dl melk
15 grønne oliven (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kjevle ut butterdeigen og kle en form 26-28 cm.
Kjøttet må være i strimler før tilberdning, bruk gjerne ferdigskjærte biffstrimler.
Brun kjøttet i olje i en panne.Tilsett grønnsaksblandingen og fres det med i ca. 1minutt.
Hell kjøtt og grønnsaksblandingen over i paiforma.
Tilsett sammenvispet egg og melk.
Strø over noen oliven, og stek paien i ca. 35-40 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar