PIZZASNURRER

Du trenger:
1 pk gjær
4 dl vann
6 ss olje nøytral
1 ts salt
1 l hvetemel

Fyll:
2 løk
2 hvitløkbåter
2 ss olje
2-3 dl ketchup
2 ts oregano
2 ts basilikum
1/2 ts kvernet hvit pepper
100 g pepperoni eller kokt skinke
100 g revet gulost

Slik gjør du:
Rør ut gjæren i lunken væske. Tilsett salt og det meste av melet, spar litt til utbaking. Elt til deigen godt sammen.
Legg et klede over og sett den til heving ca 45 min.
Fyll: Finhakk løk og hvitløk og fres bitene myke i varm panne med olje. Dryss over tørkede krydderurter og bland inn ketchup. Smak til med pepper. Avkjøl.
Ha deigen på bakebordet og del den i fire. Kjevle ut hver del til ca 20 x 30 cm. Fordel fyllet utover deigen, legg pepperoniskivene/skinkebitene utover, dryss ost over og rull den sammen fra langsiden. Del hver rull i 8-10 biter. Legges på bakepapirkledd stekebrett og etterheves i ca 30 min.
Stekes på 225 grader i ca 15 minutter på midterste rille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar