MINTSJOKOLADEKAKE MED AFTER EIGHT

Du trenger:
200 g mørk sjokolade
200 g margarin
3 egg
2,5 dl sukker
3 dl hvetemel

Sjokoladeglasur:
25 g margarin
1 dl kremfløte
20 biter after eight

Slik gjør du:
Smør en form på ca 25 cm i diameter med avtagbar kant med matfett. Bryt sjokoladen i biter og smelt den sammen med matfettet i en kasserolle på svak varme. Rør om innimellom.
Visp egg og sukker luftig. Rør inn melet i eggblandingen. Tilsett den smeltede sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre.
Hell røren i en smurt form på ca. 25 cm i diameter.
Stek kaken på 175 grader på nederste rille i ca. 20 minutter. Kaken skal ikke være helt gjennomstekt.
La kaken kjølne litt før kanten på formen løsnes.
La kaken bli kald.
Bland matfett, fløte og after eight sammen med sjokoladeglasuren i en kasserolle. Smelt på svak varme under omrøring. La blandingen avkjøles og bli tyktflytende.
Fordel glasuren jevnt over kaken og la den stivne i kjøleskap.
Pynt med after eight rundt kaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar