75 g smør
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1,5 ts hornsalt
1,5 dl sukker
1,5 dl kefir
Fyll:
150 g smør
7 ss sukker
2 ss kanel
Slik gjør du:
Smelt og avkjøl smøret.
Bland sammen det tørre. Bland i smør og kefir. Rør til deigen er jevn.
Ha deigen på bordet og del den i tre like emner.
Tegn tre sirkler på bakepapir (ca. 20cm i diameter).
Kjevle eller trykk deigen ut på bakepapiret.
Stekes på 250 grader midt i ovnen i ca. 5 min.
Avkjøles på rist.
Fyll:
Rør sammen mykt smør, sukker og kanel.
Smør 1/3 av fyllet på hver lefse.
Del dem på midten og legg dem sammen.
Skjær bort kantene og del lefsene i litt mindre biter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar