Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

RENSE KRABBE

- Brekk først av haleklaffen, klørne og benene.
- Press fotstøet (huset) oppover så det løsner fra ryggskjoldet.
- Fjern gjellene fra fotstøet og gjeller som sitter igjen i ryggskjoldet.
- Legg fotstøet med den flate siden ned og del det i to med en kraftig kniv.
- Paven (magesekken) sitter som en blære like bak øynene. Brekk den ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar