Du trenger:
150 g Smør
3 dl sukker
3 egg
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts malt kanel
1 ts malt nellik
1 ts malt ingefær
1 ts malt kardemomme
1,5 ts Lettrømme
Glasur:
100 g Kremost Naturell
100 g Smør
3,5 dl melis
1 ts vaniljesukker
Garnering:
0,5 dl hakkede valnøtter
Slik gjør du:
Rør smør og sukker hvitt og porøst. tilsett eggene, ett av gangen og rør deigen glatt mellom hver gang. Bland alle de tørre ingrediensene og sikt det i deigen. Tilsett rømmen til slutt og rør den forsiktig inn.
Hell røren i små former eller langpanne(22x32) og stek kaken på nederste rille på 175 grader i ca. 35 min. Hvelv ut og la den så bli avkjølt i formen.
Glasur:
Bland alle ingrediensene og rør til en glatt krem. Smør den jevnt over kaken. Strø over de hakkede nøttene.
150 g Smør
3 dl sukker
3 egg
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts malt kanel
1 ts malt nellik
1 ts malt ingefær
1 ts malt kardemomme
1,5 ts Lettrømme
Glasur:
100 g Kremost Naturell
100 g Smør
3,5 dl melis
1 ts vaniljesukker
Garnering:
0,5 dl hakkede valnøtter
Slik gjør du:
Rør smør og sukker hvitt og porøst. tilsett eggene, ett av gangen og rør deigen glatt mellom hver gang. Bland alle de tørre ingrediensene og sikt det i deigen. Tilsett rømmen til slutt og rør den forsiktig inn.
Hell røren i små former eller langpanne(22x32) og stek kaken på nederste rille på 175 grader i ca. 35 min. Hvelv ut og la den så bli avkjølt i formen.
Glasur:
Bland alle ingrediensene og rør til en glatt krem. Smør den jevnt over kaken. Strø over de hakkede nøttene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar