Du trenger:
500 g kjøttdeig
Kjøttdeigpinner
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss finhakkede sylteagurker
1 ss salsasaus (sterk eller mild etter smak)
1 ss hvetemel
Slik gjør du:
Kna sammen alle ingrediensene og bland godt. Form deigen til tykke pølser som du trer inn på grillspiddene/pinnene. Grilles i ca. 8-10 minutter.
Velkommen til min matblogg!!
Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar