Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

GJÆRBAKST

- Kna alltid deigen godt, enten for hånd eller i en food processor.
- Deigen skal være smidig, hvis den er for hard blir bakeverket tørt.
- Jo kaldere deigen er jo lengre tid tar det å heve den. Passe temperatur er 25 grader.
- Jeg har alltid plastfolie over bakebollen og setter den på badet hvor det er godt å varmt. Ved etterheving har jeg bakehåndkle og plastpose over, setter dem også da på badet.
- Forvarm ovnen til riktig temperatur før steking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar