Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

BRØDSMULER/TØRRE BRØDSMULER

Bruk daggammelt brød, ikke ferskt.
Loff til panering.
Vanlig kneip til fyll.

Skjær bort skorpene. Ha brødskivene i en foodprocessor og kjør til brødet er findelt.
Hvis du vil ha tørre brødsmuler så hell dem i en langpanne. Fordel dem utover til et jevnt lag.
Stek på 150 grader i ca. 20 min. til dem er gyldne. Rist brettet ett par ganger under steking slik at dem blir jevnt brune.

RISTE BRØDSMULER
Legg skorpefrie beødskiver på en stekerist.
Stek dem ved 145 grader i 45 minutter til 1 time inntil de er sprø og gylne.
Avkjøl og bryt dem i biter. Mal til pulver i en foodprocessor.
Sikt dem gjennom en fin sikt for å fjerne eventuelle gove smuler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar