Du trenger:
50 g TineSmør
4 egg
100 g sukker
80 g hvetemel
60 g potetmel
1 ts bakepulver
2 ts romdråper
100 g kokosmasse
10 plater gelatin
1 dl kokende vann
4 eggeplomme
125 g sukker
2 dl Sunniva Original Tropisk Juice , eller Meierienes Juice Ananas
35 g potetmel
6 ts rom (kan sløyfes)
3 dl Kremfløte
Slik gjør du:
Rund form, 24 cm i diameter.
I stekeovnen: 180 grader, ca. 30 minutter.
Smelt smør og avkjøl litt. Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver, tilsett rom og smør. Bland alt forsiktig. Hell røren i smurt form og stek. Avkjøl kaken.
Brun kokosmasse i en tørr stekepanne mens du rører godt. Avkjøl. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter.
Rør eggeplommer og sukker sammen i en kjele. Settes over varmen, rør godt mens du varmer opp og det tykner. Det må ikke koke.
Rør potetmelet ut i ananasjuicen og bland det inn i den tykke sausen. Gi det et lite oppkok under omrøring.
Klem vannet ut av gelatinen og ha dem i den kokende sausen. Rør så gelatinen løser seg opp. Tilsett rom. Avkjøl litt.
Visp kremfløten til luftig krem og bland inn i ananassausen.
Del bunnen i tre lag, fyll og pynt med ananaskremen.
Ha til slutt på den brunede kokosmassen.
50 g TineSmør
4 egg
100 g sukker
80 g hvetemel
60 g potetmel
1 ts bakepulver
2 ts romdråper
100 g kokosmasse
10 plater gelatin
1 dl kokende vann
4 eggeplomme
125 g sukker
2 dl Sunniva Original Tropisk Juice , eller Meierienes Juice Ananas
35 g potetmel
6 ts rom (kan sløyfes)
3 dl Kremfløte
Slik gjør du:
Rund form, 24 cm i diameter.
I stekeovnen: 180 grader, ca. 30 minutter.
Smelt smør og avkjøl litt. Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i mel og bakepulver, tilsett rom og smør. Bland alt forsiktig. Hell røren i smurt form og stek. Avkjøl kaken.
Brun kokosmasse i en tørr stekepanne mens du rører godt. Avkjøl. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter.
Rør eggeplommer og sukker sammen i en kjele. Settes over varmen, rør godt mens du varmer opp og det tykner. Det må ikke koke.
Rør potetmelet ut i ananasjuicen og bland det inn i den tykke sausen. Gi det et lite oppkok under omrøring.
Klem vannet ut av gelatinen og ha dem i den kokende sausen. Rør så gelatinen løser seg opp. Tilsett rom. Avkjøl litt.
Visp kremfløten til luftig krem og bland inn i ananassausen.
Del bunnen i tre lag, fyll og pynt med ananaskremen.
Ha til slutt på den brunede kokosmassen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar