Du trenger:
3 egg
1 dl sukker
1,5 dl hvetemel
1/4 ts bakepulver
5 ss tykt bringebærsyltetøy
Slik gjør du:
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
Sikt på det tørre og vend det forsiktig inn med slikkepott.
Hell røra i en bakepapirkledd langpanne (30x35cm). Stryk røre jevnt utover. Pass på at hjørnene ikke blir for tynne.
Sett kaken i ovnen med en gang og stek den på 250 grader i ca. 5 min.
Ta langpannen ut av ovnen og legg en bakeplatre over til kaken er avkjølt. Da sprekker den ikke når den rulles sammen.
Hvelv kaken på en kakerist og ta vekk bakepapiret.
Smør syltetøy jevnt utover kaken og rull den fast sammen.
Legg kaken med skjøten ned.
Deles i skiver før den legges på fat.
3 egg
1 dl sukker
1,5 dl hvetemel
1/4 ts bakepulver
5 ss tykt bringebærsyltetøy
Slik gjør du:
Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
Sikt på det tørre og vend det forsiktig inn med slikkepott.
Hell røra i en bakepapirkledd langpanne (30x35cm). Stryk røre jevnt utover. Pass på at hjørnene ikke blir for tynne.
Sett kaken i ovnen med en gang og stek den på 250 grader i ca. 5 min.
Ta langpannen ut av ovnen og legg en bakeplatre over til kaken er avkjølt. Da sprekker den ikke når den rulles sammen.
Hvelv kaken på en kakerist og ta vekk bakepapiret.
Smør syltetøy jevnt utover kaken og rull den fast sammen.
Legg kaken med skjøten ned.
Deles i skiver før den legges på fat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar