Du trenger:
250 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladelangpanne)
1,5 dl melis
2 ss bringebærsyltetøy
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ts rom essens (eller 2 ss ekte rom)
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør dem godt sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med grind (flat visp). Trill massen til passe store kuler. Dypp kulene i smeltet sjokolade og rull dem i strøssel eller kokos.
Oppbevar i tett boks.
250 g myke kakerester (gjerne avskjær fra sjokoladelangpanne)
1,5 dl melis
2 ss bringebærsyltetøy
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ts rom essens (eller 2 ss ekte rom)
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør dem godt sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med grind (flat visp). Trill massen til passe store kuler. Dypp kulene i smeltet sjokolade og rull dem i strøssel eller kokos.
Oppbevar i tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar