Du trenger:
450 g Oreo Cookies (eller annen sjokoladekjeks med fyll)
100 g smeltet smør
2 pk Tine kremost naturell (eller 1 pk Philadelphia 225 g) - myknet
2,5 dl melis
3,5 dl pisket krem
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose Toro sjokolademousse
3 dl melk til moussen
Slik gjør du:
1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Hakk resten av kjeksen opp i bittesmå biter.
1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Hakk resten av kjeksen opp i bittesmå biter.
Smelt smøret, og bland med kakesmulene. Ha massen over i en rund kakeform (24 centimeter).
Bland kremosten sammen med melis, og pisk med håndmixer til blandingen er luftig og kremet. Bland i sukkeret, og vend forsiktig inn halvparten av den stivpiskede kremen. Smør massen over kjeks/smør-blandingen i formen. Ha over halvparten av kjeksbitene du har satt til side. Sett i kjøleskap i 30 minutter.
Lag sjokolademoussen etter anvisning på pakken. Rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap i 1 time. Legg et lag med krem på toppen, og pynt med sjokoladesaus. Avkjøl ytterligere noen timer, la den gjerne stå over natten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar