Du trenger:
300 g Smør, temperert
300 dl Brunt sukker
4 Egg
5 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
1/2 ts Kanel, malt
1/4 ts Ingefær, malt
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader.
Rør sukker og smør til luftig konsistens.
Ha i ett og ett egg om gangen.
Tilsett resten av ingrediensene og rør deigen godt sammen.
Fordel røren i store muffinsformer eller doble små papirformer.
Stek kakene midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.
Pynt med melisglasur.
300 g Smør, temperert
300 dl Brunt sukker
4 Egg
5 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
1/2 ts Kanel, malt
1/4 ts Ingefær, malt
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader.
Rør sukker og smør til luftig konsistens.
Ha i ett og ett egg om gangen.
Tilsett resten av ingrediensene og rør deigen godt sammen.
Fordel røren i store muffinsformer eller doble små papirformer.
Stek kakene midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.
Pynt med melisglasur.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar