Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

TILBEREDING AV FRISK KOKOSNØTT

- Stikk et skrujern inn i to av ”øynene” på kokosnøtten. Sil kokosmelken gjennom en fin sil ned i en mugge.
- Stek kokosnøtten ved 160 grader i 20 minutter.
- Ta kokosnøtten ut av ovnen og la den avkjøles litt.
- Pakk den inn i et håndkle og dunk den med en hammer, da vil den lett dele seg.
- Fjern skallet og kast det.
- Bruk en potetskreller for å få vekk det brune ytterlaget på en del av fruktkjøttet og riv det fint.
- Skrell resten av fruktkjøttet i lange strimler med potetskreller.
- Legg strimlene utover på en bakeplate og rist det i middels grillvarme i 3-4 minutter eller til det er gyllent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar