Du trenger:
4 skinnfrie kyllingbryst
2 egg
2 ss brødrasp
4 vårløk
salt, pepper
4 plater butterdeig
Slik gjør du:
Grovhakk to kyllingbryst og bland til farse med egg, brødrasp, finhakket vårløk, salt og pepper.
Del de to andre filetene i to på tvers og fordel farsen over de fire stykkene. Pakk disse inn i hver sin butterdeigplate og pensle deigen med pisket egg.
Stek i ovnen på 210 grader i 20 min.
4 skinnfrie kyllingbryst
2 egg
2 ss brødrasp
4 vårløk
salt, pepper
4 plater butterdeig
Slik gjør du:
Grovhakk to kyllingbryst og bland til farse med egg, brødrasp, finhakket vårløk, salt og pepper.
Del de to andre filetene i to på tvers og fordel farsen over de fire stykkene. Pakk disse inn i hver sin butterdeigplate og pensle deigen med pisket egg.
Stek i ovnen på 210 grader i 20 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar