Velkommen til min matblogg!!

Her legger jeg ut mine favoritt oppskrifter på kaker, middager,småretter og desserter.
Legger også ut bilder av kaker jeg har pynta og gode tips til baking og matlaging!
Oppskriftene og tipsene er hentet fra ulike nettsider, kokebøker og venner og bekjente!
Noen av dem har jeg gjort om litt på, etter hva jeg liker:)
Kanskje får du noen tips eller ideer .
Gi meg gjerne tilbakemelding på siden, oppskrifter og tips!
Tar imot både ris og ros!!

KNEKKE EGG

Det finnes ingen spesiell teknikk for at skallet ikke skal knuse når du knekker det.
Men knekk det alltid i en liten kopp før du har det over dit det skal. Da er det mye lettere å fjerne skalldeler.
Slå midten av egget raskt og hardt mot en hard kant. Sett tommelfingeren inn i sprekken i skallen og press egget forsiktig fra hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar