10- 12 poteter
2- 3 dl melk
1 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
2- 3 dl melk
1 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
Skrell ferdig kokte poteter og mos dem sammen med smøret. Tilsett melken og varm opp stappen. Smak til med salt og pepper. Om ønskelig tilsettes klippet gressløk.
Varianter av potetmos:
Smak til med revet muskatnøtt. Rør i rikelig med finhakket kruspersille, gressløk eller andre krydderurter.
Spe med litt ekstra melk og rør inn 2 eggeplommer. Ha mosen i form. Strø på ost og stek i ovnen ved 250 grader C ca. 10 min. til toppen blir gyllenbrun og sprø.
Varianter av potetmos:
Smak til med revet muskatnøtt. Rør i rikelig med finhakket kruspersille, gressløk eller andre krydderurter.
Spe med litt ekstra melk og rør inn 2 eggeplommer. Ha mosen i form. Strø på ost og stek i ovnen ved 250 grader C ca. 10 min. til toppen blir gyllenbrun og sprø.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar