Du trenger
Paideig:
250 g hvetemel
180 g margarin
1 ss kaldt vann
1/2 ts salt
Fyll:
400 g kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 dl vann
1/2 stor løk surret alene
2 tomater
Krem:
3 dl rømme
3 fedd hvitløk, presset
2 ss majones
pepper
ost, revet
Slik gjør du:
Ha mel, smør og salt i en kjøkkenmaskin. Elt sammen og tilsett vann underveis. Pakk deigen inn i plast og legg den 30 min. i kjøleskapet.
Trykk deigen ut i paiforma.
Forstekes på 200 grader i ca. 15 min.
Stek kjøttdeigen og bland i tacokrydder og vann. La det småkoke i ca 5 min. Ha det i paibunnen.
Surr løken og del opp tomatene i små biter. Strø dette over kjøttdeigen.
Bland sammen rømme,majones og presset hvitløk. Smak til med pepper.
Fordel dette over kjøttdeigen og strø på ost.
Stekes på 200 grader til osten er gyllen. (ca. 20-30 min)
Paideig:
250 g hvetemel
180 g margarin
1 ss kaldt vann
1/2 ts salt
Fyll:
400 g kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 dl vann
1/2 stor løk surret alene
2 tomater
Krem:
3 dl rømme
3 fedd hvitløk, presset
2 ss majones
pepper
ost, revet
Slik gjør du:
Ha mel, smør og salt i en kjøkkenmaskin. Elt sammen og tilsett vann underveis. Pakk deigen inn i plast og legg den 30 min. i kjøleskapet.
Trykk deigen ut i paiforma.
Forstekes på 200 grader i ca. 15 min.
Stek kjøttdeigen og bland i tacokrydder og vann. La det småkoke i ca 5 min. Ha det i paibunnen.
Surr løken og del opp tomatene i små biter. Strø dette over kjøttdeigen.
Bland sammen rømme,majones og presset hvitløk. Smak til med pepper.
Fordel dette over kjøttdeigen og strø på ost.
Stekes på 200 grader til osten er gyllen. (ca. 20-30 min)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar